dimecres, 11 de març del 2015

Àrees per a gossos - Plaça del Centre (Sants - Montjuïc)


Comencem la ruta al districte de Sants – Montjuïc ja que és on jo i el Flam vivim. A la següent infografia podem veure el resum de les àrees que trobem al districte i a quins barris es troben. A mi personalment em crida l’atenció el fet que el barri de Sants en tingui 5 però que en m2 només tingui 77 més que el Poble – Sec a on només n’hi ha 2. Això indica que sí, n’hi ha 5 però són de tamany reduït.

Concretament, començaré la ruta amb una d’aquestes mini-àrees de gossos situada a la Plaça del Centre (Sants). Comencem pel pitjor perquè així, a partir d’ara només podrà anar a millor.

10 m2 i com es pot apreciar a la foto és ben bé que depèn de quin gos tinguem si entra ell no entrem nosaltres, i a l’inrevés. Està clar que no és una àrea d’oci, i és que l’Ajuntament ja preveu que n’hi hagi de més reduïdes (recordem que segons ells, l’ideal està entre 300 i 400 m2), així que segons comenta: “hi ha altres àrees per a gossos de mida més reduïda, voltades de tanques vegetals, la funció de les quals és ordenar les evacuacions dels gossos a la via pública”.

Així que és únicament un lavabo pels gossos, menys sofisticat que el que va instal·lar l’Ajuntament del Vendrell tot s’ha de dir. I jo em pregunto, funcionarà? Realment els i les veïnes d’aquella zona de Sants noten que les evacuacions estan més ordenades?

Des de la meva humil opinió anomenar a aquests ridículs 10m2 àrea per gossos és pervertir el llenguatge. Les àrees per a gossos han de ser espais suficientment amplis com per fomentar la socialització entre iguals, compartir moments d’oci, espais agradables i zones verdes. I per ordenar les evacuacions sempre ens quedarà l’educació als humans, ja que al final, les seves evacuacions són la nostra responsabilitat.






Fitxa tècnica
Nom: Plaça del Centre.
Ubicació: Barri de Sants (Sants – Montjuïc).
Espai: 10m2.
Font: No.
Bancs: No.
Nota: 0/5.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada