dimarts, 17 de novembre del 2015

Excursió al cim de Costabona amb gos

Aquest cap de setmana el Flam i jo hem disfrutat de la muntanya, concretament hem pujat al cim de Costabona. Tot i que, tant ell com jo som urbanites de naixement, sempre que podem aprofitem per disfrutar de la natura. A més a més, ara ens hem apuntat a la moda "muntanyenca" i ens hem proposat que toca anar descobrint els bonics paisatges que tenim al nostre voltant. No serem els nous Killian Jornet ni la Núria Picas, però bé, la qüestió és disfrutar!


 
Aquest cop ha sigut Costabona, que és un massís de 2.465 m. situat a Setcases, al Ripollès, i l'excursió que vem fer és de dificultat fàcil, apte per fer amb gossos tranquil·lament. Són aproximadament uns 5km's pujada i baixada amb uns 500 metres de desnivell, i si el temps us acompanya podreu disfrutar d'unes magnífiques vistes durant tota l'excursió.

 

Sortim des de la collada fonda i des d'aquí comencem a pujar. La major part del recorregut és a "camp obert" sense ombres. Si la motivació de disfrutar de les boniques vistes que es tenen des del cim no és suficient, per aquells que us agradi el geocaching tindreu l'al·licient de trobar-ne un: GC1R81G. Just aquest diumenge hi vam deixar un objecte viatger que us està esperant! ;)


 



Enllaç ruta wikiloc: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=8208345

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada