dimarts, 2 de desembre del 2014

Camí de Sant Jaume - Santa Eulàlia de Riuprimer


















Inauguro el blog amb una ruta que és un petit tram del Camí de Sant Jaume a prop de Vic. Concretament vam aparcar el cotxe al municipi de Santa Eulàlia de Riuprimer, i vam aprofitar per fer els dos caches del poble. El segon d’ells només és apte per aquells a qui els hi agradi el risc i les ortigues! Una vegada dins del Camí de Sant Jaume vam començar-lo direcció l’Estany i aviat vam veure que aquesta és una ruta 100% geocaching però també 100% perruna.

És 100% geocaching perquè per poc que us animeu a caminar en sumareu uns quants. A més a més us podeu baixar el llibre de ruta del tram on trobareu indicacions d’on està situat cada cache, així que no se'n resistirà cap! Nosaltres vam fer del CSJ 08-19 al CSJ 08-31. Per arribar a aquest últim i fins al següent s’havia de caminar pel costat de la carretera, cosa que ni el Flam ni la Lluna ho disfruten massa, així que vam fer mitja volta. Aquesta vegada vam fer també una mica del camí direcció Vic i cap a casa!

És 100% perruna perquè és un tram amb ombres, apte per totes les èpoques de l’any, on els gossos podran anar lliures sense problemes. A més, trobareu zones amb aigua en diferents punts i llocs tant perro perfectos com els de la foto!

1 comentari:

  1. Ei! Molt bon començament! Va ser una ruta xula...ara ja tenim ganes de fer la següent! ;)

    ResponElimina